Saturday, December 31, 2011

Ape itu Ripway??

RIPWAY??
aku pon tak tahu,,
tapi yang aku tahu,,
aku adalah mangsa blog yg kene virus ripway ni..
huhuhu..
 tahu-tahu je blog da tak bole nk bukak..
sebulan jugak blog aku ni tak di update,,

so,,mcm mana aku selesaikan masalah ni..
pergi la google..
kan senang..
bagi sesiapa yang senasib dengan aku..
aku cadangkan..
korang pergi la kat blog budak ni hah...
dan korang akan dapat jawapan camner nk settel problem ripway ni..

www.tips-fb.com