Friday, April 1, 2011

april fooL..

april fool..
hari dimana kwn2 akan mgenakan kwn2 yg lain..
perlu ke buat camtu..??
korg tahu ke ape mksud april fool 2??
cecube try google search..
ape maksud april fool 2...

ape??
malas nk cari??
ape la korg ni..
jangan amalkan sikap malas ni...

xpe2...lau korg malas nak cari..
korg rajin2 kan la baca ye..
nah amik ni baca..
lepas ni lau dah tahu maksud april fool..
jgn nk mengatal nk kenakan org..
buat la bende yg berpekdah cikit...
hehe..

Sebenarnye kan..
April fool adalah sebuah perayaan hari kemenangan atas pembunuhan ribuan umat islam di Sepanyol yg dilakukan melalui cara2 penipuan..
Sbb 2 lah,diowg merayakan April Foll dgn cara mbolehkan penipuan dan pembohongan walaupun mereka mengangap ia hanya suatu hiburan atau gurauan belaka..

oke...faham dah maksud die??
ade lagi panjang huraian nye..
tapi malas plak nk mbebel kat sini..
korg pon nti mesti bosan..
kan,kan??

so lepas ni..
time april fool..
korg wat baik je kat org..
dapat pahala...
lau korg meng'like' post aku ni pon dpt pahala taw..
sbb korg dpt cikit ilmu drpd aku...
saje nk share dgn member2..
lau korg klik iklan, lagi la aku suke..
hahaha..
tata..










www.tips-fb.com