Saturday, March 26, 2011

tetibe ase nak marah..

aku ni cam xde bende lain nk buat...
asik2 nk marah org..
nk pukul org...
hmmm...
mybe ade sebab aku marah...

pade aku...
sebab aku nk marah ni tak munasabah langsung....
cerita nya bermula bergini...

pada hari semalam...
sabtu..
26.4.2011..
aku dan kengkawan pergi teman kan aku beli kasut...
mmg da nazak sgt kasut 2...
mak cakap..
beli la yg mahal sikit...
tak pe..
janji tahan lama...

bile dah dpt...
bukan main suke la lagi...
nk jugak share bende2 yg hepi ni dekat org2 yg tersayang...

first skali mesti la aku akan crite kan kat family...
call la mak...
video call ni...
3g..tapi muka nampak...
suara aku mak tak dengar...
bengang time adik aku tak tahu camne nk loud speaker..
sengal punye budak...
dah spoil mood aku...
terus tak jadi nak call mak dah...
majok la konon..

tak dpt nk cite kat mak...
nk la cite kat bf...
nampak die on9 kt fb..
bkn main suke lagi aku ni...
terus je chat...
tunggu....pye tungguuuu...
lambat la plak mamat ni balas...

last2 die balas ade la dlm 10 min baru nk balas...
mmg tak la aku nk layan..
marah gile aku kat die..
ase cam nk pukul2 je...
ase cam nk jerit kuat2 kt telinge die...
hurmmm...

bile bende camni tjadi...
ase benci la plak...
ase myampah...
tp dalam hati masih syg...
hanya Tuhan je tahu...

pasal hal remeh temeh...
aku marah sgt...
kenape ye...
sbb kami dah lama tak bgaduh kot...
hehehe...

Ya Allah...
Kau kuatkan lah hubungan kami...
Kau jodoh kan lah diriku dgn dirinya andai itu yg Kau tentukan dlm hidup ku...

www.tips-fb.com