Friday, March 25, 2011

perlu ke???

haishhh...
da lama tak post kt blog ni...
byk cite..
tapi mcm takde mase nk wat walaupun 
byk mase yg tebuang...
hehe...

entry kali ni...''perlu ke??''
perlu ke aq tulis kt sini??
perlu kot...
saje utk tak fikirkan perkara ni sgt...
terase ringan beban dr fikir bende2 camni..
baik fikir final exam yg nk dkt dah ni...

so,back to the point..
perlu ke seseorg 2 asik tanye ape 
yg kite buat...???
lau x bgtw...
majok lak...
tp ape yg kite buat x berkaitan dgn die lgsg pun...
mcm la kite ni bini die or laki die nk kne bgtw sume bende yg kite buat...
rimas tahu takk!!!!

sebok!!
tapi kan...
nak jga hati org pye pasal..
tpakse la bgitahu...
walaupun kite tak suke die tahu hal2 pribadi kite...

perlu ke die nk amik tahu hal kite ni???
kite ase die tak perlu tahu kot...
tak myemak ke kpala die 2 asik amik tahu hal org je...
kepoh betullah....

lau kite nk tahu hal die..
x nak bgtahu pulak...
secret la konon..
pirahhhh!!!

hmmm....
sampai bile la nk hidup dgn org camni...
mybe kan...
die ni take care kat kite kot..
tapi jgn la sampai rimas kan org lain..
huhuhu...
bushannnn.....

tolong la...
lepas ni...
lau kite nk buat ape pon...
suke hati kite...
jgn nk jaga sgt la...
kite reti jga diri kite sndri..
dan kite tahu ape yg kite buat...
oke syg....!!

*tetibe guna bhasa kite lak...
hahaha..
layan je la...

www.tips-fb.com